Visar 1–12 av 33 resultat

Välkommen till Gigalube E-shop

Klassisk motorolja och smörjfett från Gigalube “Utvecklad av motorentusiaster för motorentusiaster” På Gigalube älskar vi alla sorters klassiska bilar, lastbilar, traktorer och motorcyklar. Totalt äger vi som jobbar på Gigalube över 80 klassiker som Volvo PV, Porsche 912, A-Ford, VW 1303 Cab, Cadillac Eldorado Coupe, Austin Healey Sprite och Grålle traktor.

Gigalube breddar nu i början av 2015 sortimentet av motoroljor till klassiska fordon, hobbybilar, mc och äldre tävlingsfordon mm. Detta är en bra uppföljning på de det stora intresse och försäljningsframgångar vi haft under 2014 för vår 20w50 Gigalube Classic-motorolja. Nu utökar vi vårt utbud av klassiska motoroljor och får ett heltäckande sotiment.

Gigalube har inlett ett samarbete med Morris Lubricants i England för att kunna leverera deras berömda Golden Film-oljor. Morris Lubricants är ett oberoende brittiskt familjeföretag som tillverkat smörjoljor i Shrewsbury, Shropshire, sedan 1869. Etthundrafyrtio år av utveckling har gjort att företaget växt till en av Europas ledande oljeexperter och marknadsförare av smörjoljor med ett mycket gott anseende för smörjegenskaper, kvalitét och service.